IPSSUPPORT®

Zet bedrijven in beweging

Services van de IT Studio

Onderzoek1) laat zien dat slechts 16,2% van de software projecten slaagt. Maar liefst 31,1 procent van de projecten wordt gestopt nog voordat ze worden afgerond. Verdere resultaten laten zien dat 52,7% van de IT projecten maar liefst 189% van de origineel ingeschatte investering kostten.

Geen wonder, want de meeste bedrijven maken steeds twee cruciale fouten:

  1. zij hebben niet helder hoe IT precies bij moet gaan dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. De strategische kennis op IT gebied ontbreekt waardoor de vertaling van bedrijfsdoelstellingen naar een goede IT strategie een onmogelijke blijkt blijkt te zijn.
  2. slecht projectmanagement en slechte communicatie. De kloof tussen business en IT mensen is vaak enorm en praktijkkennis van softwareontwikkelmethoden ontbreekt.

1) The Standish Group Report- CHAOS, 2014, © The Standish Group

IT strategie & architectuur

Stap 1 in ieder IT project is de ontwikkeling van een goede IT strategie en architectuur. Nog voordat in IT wordt geinvesteerd, moet duidelijk zijn op welke manier het IT project bij gaat dragen aan de bedrijfsdoelstellingen en strategie van de onderneming. IT mag nooit een doel op zich zijn. Laat IT bijdragen aan bedrijfsdoelen!

Geen verstand van IT? Wij helpen u.

Maak kennis met onze experts

Applicatie Development

Met hun kennis van diverse programmeertalen en softwareontwikkelmethoden, bijten onze partner software ontwikkelaars zich vast in uw uitdagingen en uw doelen.

Maar zij blinken niet alleen technisch uit! Behoeften achterhalen, een goede planning opzetten en managen, samenwerken en open communicatie met belanghebbenden zijn enkele vaardigheden waarmee zij uw IT project tot een goed einde zullen brengen.

Kom oriënteren