IPSSUPPORT®

Zet bedrijven in beweging

Training Effectief Communiceren

Effectieve communicatie is onmisbaar in elke organisatie. Toch worden deze vaardigheden maar al te vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Om echt succesvol te zijn moet u uzelf en anderen leren begrijpen, en begrijpen hoe u effectieve relaties met klanten en collega's kunt bouwen en onderhouden. Effectieve communicatie leidt tot hogere productiviteit, een betere dienstverlening richting uw klanten en een hoger moreel van het team.

IRIS© behandelt de technieken die u nodig hebt om effectief en professioneel te communiceren. U ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om zowel zakelijk als persoonlijk succesvol te zijn. Barrières die een goede communicatie in de weg staan verdwijnen, er ontstaat wederzijds begrip tussen gesprekspartners en intermenselijke relaties worden bevorderd. Met een goede gespreksstructuur kunt u de ander op de juiste manier interpreteren, kunt u gesprekken sturen en zo het beoogde resultaat behalen.

HOE LANG DUURT HET TRAJECT?

2 maanden, conform onze 3-elementen-methode

Investering

€ 998,-

Garantie

Betalen in termijnen is mogelijk. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over een blok van het programma, dan ontvangt u die laatste termijn retour en kunt u direct stoppen met het programma.

Resultaat

Doe een aanvraag Meer informatie