IPSSUPPORT®

Zet bedrijven in beweging

Excellente Customer Service Training

Gemotiveerd personeel dat zijn verantwoordelijkheid weet te nemen is essentieel voor succesvolle dienstverleners en detaillisten. Het personeel heeft het directe contact met de klanten en heeft daarom een enorme invloed op de loyaliteit van de klant. Dat maakt excellente servicevaardigheden een geweldig wapen tegen uw concurrent en is essentieel voor de winstgevendheid van de organisatie.

SEVAGRAM© helpt het serviceniveau dat door uw mensen gegeven wordt snel verhogen. SEVAGRAM© helpt deelnemers de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor (interne en externe) klantrelaties, de resultaten en de bedrijfsprestaties. Het programma biedt handreikingen waarmee u om leert gaan met de meest uiteenlopende situaties. Het resultaat zal zijn dat iedereen een beter begrip heeft van het belang van de klant en hoe het bieden van excellente service essentieel is om positieve zakelijke en persoonlijke resultaten te behalen.

HOE LANG DUURT HET TRAJECT?

2 maanden, conform onze 3-elementen-methode

Investering

€ 998,-

Garantie

Betalen in termijnen is mogelijk. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over een blok van het programma, dan ontvangt u die laatste termijn retour en kunt u direct stoppen met het programma.

Resultaat

Doe een aanvraag Meer informatie