IPSSUPPORT®

Zet bedrijven in beweging

Training 'Presenteren in het Openbaar'

Er wordt wel gezegd dat spreken in het openbaar de grootste angst van mensen is. Deze angst kan ambiteuze mensen erg in de weg zitten, want de vaardigheden voor het geven van een krachtige, zelfverzekerde en professionele presentatie zijn van essentieel belang voor het succes van veel zakenmensen, professionals, adviseurs en verkopers. Voor klantevenementen, adviesgesprekken, verkoopbijeenkomsten, persconferenties, netwerk evenementen of in een meer sociale omgeving zijn deze vaardigheden een verplichting in het overtuigingsproces! Deze cursus Presenteren in het Openbaar helpt u een gestructureerde, zelfverzekerde en professionele presentatie te geven die een diepe indruk achterlaat bij uw toehoorders.

ARISTOTELES© helpt u over uw angsten heen te komen en een overtuigende presentatie neer te zetten. Deze enorm effectieve en leuke cursus presenteren brengt u de technieken die u nodig hebt om een heldere en onderhoudende presentatie te geven. Een presentatie die anderen verleidt en inspireert. Het doel is om een gestructureerde, zelfverzekerde en professionele presentatie te geven die een diepe indruk achterlaat bij uw toehoorders.

HOE LANG DUURT HET TRAJECT?

2 maanden, conform onze 3-elementen-methode

Investering

€ 998,-

Garantie

Betalen in termijnen is mogelijk. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over een blok van het programma, dan ontvangt u die laatste termijn retour en kunt u direct stoppen met het programma.

Resultaat

Doe een aanvraag Meer informatie