IPSSUPPORT®

Zet bedrijven in beweging

Training adviesvaardigheden

U bent een professional van wie verwacht wordt dat u deskundig adviseert. Maar deskundigheid alleen is niet voldoende om te overtuigen en draagvlak te creëren voor uw advies. De professionele adviseur wordt serieus genomen en weet de klant voor zich te winnen. Daarvoor moet hij in staat zijn om vertrouwen op te bouwen, proactief met de juiste vragen de behoeften van de klant te doorgronden en zijn advies op een overtuigende manier weten over te brengen.

ODYSSEUS© helpt u daarmee. Aan het eind van het programma hebt u de juiste bagage om zelfverzekerd een professioneel en overtuigend adviestraject in te gaan en af te sluiten. Maar ODYSSEUS© is niet zomaar een training adviesvaardigheden. ODYSSEUS© vormt een sterke fundering om succesvol te zijn als adviseur. U begrijpt wat opdrachtgevers van u mogen verwachten. U weet vertrouwensrelaties op te bouwen, de klant te doorgronden en uw advies op een overtuigende manier over te brengen. Daarnaast verbetert uw manier van communiceren en bent u in staat om anderen te sturen en te beïnvloeden. Kortom, u hebt alle gereedschappen in handen om zelfverzekerd, professioneel en overtuigend elk adviestraject in te gaan en af te sluiten.

HOE LANG DUURT HET TRAJECT?

3 maanden, conform onze 3-elementen-methode

Investering

€ 1797,-

Garantie

Betalen in termijnen is mogelijk. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over een blok van het programma, dan ontvangt u die laatste termijn retour en kunt u direct stoppen met het programma.

Resultaat

Doe een aanvraag Meer informatie