IPSSUPPORT®

Zet bedrijven in beweging

Training 'Verkopen in een competitieve technische markt'

Mensen kopen graag, mits zij zich serieus genomen voelen en het aanbod aansluit op hun behoefte. Verkopers hebben daarom een enorme invloed op de koopbeslissing en koopgewoonten van de klant. Dit maakt de effectiviteit van hun verkoopvaardigheden van essentieel belang voor de financiële gezondheid van iedere organisatie. Controle over het verkoopproces en goede dagelijkse werkgewoonten vormen de sleutel voor het succes van verkopers. Deelnemers van de verkooptraining SOCRATES© ontwikkelen de verkoopvaardigheden die van essentieel belang zijn voor het succes van buitendienst-verkopers van technische producten.

Verkopen is niet hetzelfde als producten pushen. Het gaat om de achterliggende behoeften te ontdekken en jouw product of dienst als oplossing te verbinden aan hun probleem, behoefte of situatie. Het model dat SOCRATES© hanteert heeft als uitgangspunt dat de verkoper aansluiting moet vinden tussen zijn aanbod en de problemen, behoeften en situatie van de klant. Deelnemers van SOCRATES© ontwikkelen de vaardigheden die helpen de verborgen motieven, behoeften en problemen van de klant zichtbaar te krijgen om vervolgens hun aanbod hierop aan te sluiten.

Krijg snel op proactieve wijze controle over uw verkoop resultaten. Wordt topverkoper met dit geweldige trainingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor de ambitieuze verkoper / accountmanager die actief is in de meest competitieve technische markten.

HOE LANG DUURT HET TRAJECT?

4 maanden, conform onze 3-elementen-methode

Investering

€ 1996,-

Garantie

Betalen in termijnen is mogelijk. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over een blok van het programma, dan ontvangt u die laatste termijn retour en kunt u direct stoppen met het programma.

Resultaat

Doe een aanvraag Meer informatie